De plek om complementair je breincellen te prikkelen.


Artikel: januari/februari/maart 2024
Artikel: oktober/november/december 2023

De samenhang van het gebit en onze gezondheid:


Als orthomoleculair therapeut is de kennis over op het gehele lichaam van toepassing. Zo ook het gebit. De opgedane kennis vervlecht ik in mijn praktijk. Er een uitgebreid verhaal over ons gebit te vertellen. De veranderingen door westerse voedingsgewoontes,  de veranderingen van de gebitsstructuur, het effect op ademhalen en nog veel meer vind je in boek Jaws - Sandra Kahn. De invloed van onze energiecentrales (mitochondriën), mineralen, vitaminen en oliën op het gebit en daarmee een goede gezondheid vind je in het boek van Hans Beekmans - Het briljant verborgen geheim van een gezond gebitHet effect van voorouderlijke tradities, epigenetica, darm gezondheid, het microbioom (darmen en mond) en daaruit ontwikkelde adviezen waar de wetenschap m.b.t. het gebit en voeding samenkomen vind je in het boek van Dr. Steven Lin - The Dental Diet .


Op mijn zoektocht naar een biologisch tandarts, als gevolg van het ontbreken van kennis bij veel tandartsen over de betekenis van ons gebit in het gehele lichaam, kwam ik uiteindelijk via vele omwegen bij Arjan Starrenburg. Hier maakte ik kennis met oa. T-scan (al meer dan 100 wetenschappelijke onderzoeken en publicaties gedaan over de T Scan in de media). Het consult omvatte het verwijderen van een kies en de T-scan. De kies waarop eerder een kroon was gezet en inmiddels 2 wortelkanaal behandelingen. Belangrijk onderdeel was dat Arjan Starrenburg luisterde naar mijn wens en begreep dat ik als orthomoleculair therapeut een andere kijk op het gebit in het geheel van het lichaam had. Problemen met mijn spieren, gewrichten en nek, waarvan ik de oorsprong vermoedde in mijn gebit, verdwenen als sneeuw voor de zon. Een beetje verder kijken en openstaan voor andere mogelijkheden heeft me gezondheidsvoordelen opgeleverd. 


De T-scan met Arjan Starrenburg podcast Denti+ (Marco Egas) 

Immuniteit begint in de mond (Jeroen de Haas) - Energetica NaturaBoeken
YouTube


De T-Scan is een uniek apparaat dat onbalansen in het gebit eenvoudig zichtbaar maakt. Op deze manier zijn veel kaakgewrichts-, nek- en rugklachten te verhelpen.

ProductenMooie ingrediënten die de natuur te bieden heeft, zoals actieve zuurstof, vitaal voor je cellen, lactoferrine, een krachtig eiwit ook wel de immuniteit booster noemen, xylitol uit berkenschors, effectief tegen de streptococcus mutans bacterie en biologische honing met zijn medicinale krachten.
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn