Mensen helpen een beter, langer en gezonder leven te leven. 


Als ervaringsdeskundige sinds 1996 in de orthomoleculaire wereld actief. Orthomoleculaire therapie aangevuld met vele disciplines.

 Evidence-based, personalised therapy

"Uw voeding is uw geneesmiddel, uw geneesmiddel is uw voeding" Hippocrates

De term ‘orthomoleculair’ werd voor het eerst gebruikt in 1968, door professor Linus Pauling.


klinisch Psycho-Neuro-Immuno Therapie en Orthomoleculair Epi-Genetische Therapie (kPNI-OET)

Orthomoleculair therapie een onderdeel van de natuurgeneeskunde die streeft naar de perfecte balans tussen lichaam en geest met behulp van natuurlijke middelen. Op holistische wijze de onderliggende oorzaken opsporen en dwarsverbanden tussen verschillende systemen en processen leggen (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch, spiritueel). Complementair, als aanvullende ondersteuning of gewoon als check-up. 

Ik maak gebruik van de differentiaal diagnose:

  • klinische evaluatie
  • medische voorgeschiedenis
  • fysieke onderzoeken
  • aanvullende diagnostische tests (bloedonderzoek, fecesonderzoek, DNA onderzoeken (DNA paspoort))  • Uitgebreide adviezen m.b.t. levensstijl, voeding, voedingsnutriënten, circadiaans ritme, esthetica - zintuigen voelen/horen/zien/ruiken, verbinding, loslaten, etc.
  • Hoogwaardige op maat gesneden voedingsnutriënten voor een optimale concentratie voedingsstoffen in een dynamische persoonlijk schema.
  • Een overzichtelijk behandelplan

Mitochondriale Activatie Therapie (MAT)


Een in huis ontwikkelde therapie op het gebied van de energiehuishouding van het lichaam. Een therapie die verschillende disciplines beslaat waarbij het doel is de mitochondriën te leren activeren.


Een langer en gezonder leven willen we allemaal. Op dit gebied is al veel bekend. Denk hierbij aan de zogenaamde blauwe zones (Netflix: Live to 100 - Secrets of the Blue Zones). Of onze kennis m.b.t. het microbioom en de mensen die de 100 jaar (centenarians) bereiken. Op 1 januari 2023 waren dat er 2.572 in Nederland, met het hoogste percentage in de provincie Zeeland, en het aantal stijgt nog elk jaar. Leer je eigen Blue Zone creëren!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn